Vindecarea rapidă după inserarea unui implant dentar cu PRGF

PRGF se bazează pe obținerea unor preparate din proteine recoltate din sângele pacientului iar printre aceste proteine care posedă activitate biologică se disting și factorii de creștere care stimulează și grăbesc refacerea țesutului.

Cum funcționează tehnologia PRGF

Când avem o rană, corpul nostru eliberează proteine care stimulează procesul de reparare al acesteia. Cu tehnologia PRGF reușim să separăm, din sângele pacientului, plasma care conține proteinele cele care grăbesc procesul de regenerare. Odată ce doza terapeutica este aplicată în zona de tratament procesul de regenerare este considerabil accelerat.

Cum se realizează PRGF

Pentru a obține acest proces, este necesară recoltarea unei mici cantități de sânge de la pacient. Sângele este centrifugat și procesat pentru obținerea proteinelor necesare regenerării. Aceste proteine sunt apoi aplicate în zona unde regenerarea țesutului este necesară.

Cum ne ajuta tehnologia PRGF

PRGF grăbește vindecarea țesutului și procesul de regenerare, reducând în același timp inflamarea și riscul de infecție sau de complicații post chirurgicale. Utilizarea PRGF garantează îmbunătățiri importante în procesul de regenerare, lipsa durerii și recuperarea rapidă a pacientului. Este posibilă obținerea printr-o singură recoltare de sânge, a până la 3 formule terapeutice diferite în funcție de nivelul de coagulare și de activare a mostrelor.

Tehnologia PRGF la AFIDENT

La clinica AFIDENT utilizam cu succes această tehnologie, în special când vine vorba despre implanturi dentare, pentru a accelera și îmbunătății ancorarea și stabilitatea implantului în os. În plus, confortul postoperator al pacientului este vizibil sporit. Inflamația și durerile dispar, iar pacientul se vindecă mult mai repede. Mai mult, riscul infecțiilor și al complicațiilor dispare.

Bulevardul Mamaia, nr. 120, Mun. CONSTANȚA

Bulevardul Mamaia, nr. 120, Mun. CONSTANȚA

Strada Ion Creanga, nr. 13 A, bl. IT1, sc. A

Clinică Constanța

Clinică Constanța

+40721 600 461

Clinică Medgidia

Clinică Medgidia

+40722 689 908

Programare dentist

Programare dentist

Constanța I Medgidia