Dr. Ionuț Dan

SpecialitateChirurgie Orală, Implantologie, Stomatologie Generală

EducaţieUniversitatea Ovidius

Zile de lucruLuni - Vineri

Dr. Ionuț Dan

Clinica Stomatologică AFIDENT – Constanța

Iunie 2021 – prezent

Un medic stomatolog dedicat stomatologiei, implantologiei și chirurgiei orale. Oferă asistență medicală de calitate în domeniul stomatologiei în prevenirea, diagnosticul și tratamentul bolilor cavității bucale, dinților, gingiilor. Monitorizează cât de bine se desfășoară procedurile de diagnostic și tratament în implanturile dentare. Se asigură că echipamentele și echipamentele medicale sunt utilizate cu precizie și pentru scopul propus.

Construiește planul pentru tratamentul și monitorizarea pacientului, luând în considerare regulile și reglementările existente. Efectuaează un număr suficient de studii pentru a primi rapid toate informațiile necesare despre pacient. Pe baza informațiilor primite, construiește lucrări suplimentare. De asemenea, dacă este necesar, recurge la efectuarea procedurilor care sunt necesare pentru diagnostic, tratament, reabilitare sau prevenire. Transformă planul de tratament prescris, ținând cont de starea de sănătate a pacientului.

Medic chirurgie dento-alveolara

August 2008 – prezent

Dr. Ionuț Dan este specializat în chirurgia dento-alveolara (orala) care este o subdiviziune a chirugiei oro-maxilo-faciale cu atributii si tratamente aplicate strict la nivelul cavitatii bucale ce include interventii cum ar fi: implanturi dentare, extractiile dentare simple si ale dintilor inclusi, rezectii apicale, chistectomii, replantari si transplantari dentare, regularizari de creasta osoasa, expunerea chirurgicala a unui dinte neerupt, repozitionarea si imobilizarea unui dinte luxat, manopere chirurgicale in scop protetic: alveotomie, alveoplastie, excizie si repozitionare tesut, adanciri de santuri paralinguale si vestibulare, excizie de bride si frenectomii

Bulevardul Mamaia, nr. 120, Mun. CONSTANȚA

Bulevardul Mamaia, nr. 120, Mun. CONSTANȚA

Strada Ion Creanga, nr. 13 A, bl. IT1, sc. A

Clinică Constanța

Clinică Constanța

+40721 600 461

Clinică Medgidia

Clinică Medgidia

+40722 689 908

Programare dentist

Programare dentist

Constanța I Medgidia