Dr. Andreea Margheol

SpecialitateStomatologie Generală

EducaţieUniversitatea Ovidius

Zile de lucruLuni - Vineri

Dr. Andreea Margheol

Clinica Stomatologică AFIDENT – Constanța

Iunie 2021 – prezent

Un medic stomatolog tânăr și cu experiență acumulată de-a lungul anilor la alte clinici stomatologice, a ales să vină alături de echipa clinicii stomatologice AFIDENT. Alegerea medicului stomatolog şi a clinicii stomatologice trebuie facută ţinând cont de posibilitatea dezvoltării unei bune relaţii medic- pacient, unde Dr. Andreea Margheol vine în întâmpinarea pacienților și raspunde nevoilor lor.

La Clinica AFIDENT, Dr. Andreea Margheol oferă pacienților cele mai bune condiţii şi la cele mai înalte standarde de performanţă, printr-o echipă bine consolidată de medici specialişti si tehnicieni dentari.

Dr. Andreea Margheol pune accentul pe comunicarea medic-pacient, pe care o consideră unul din aspectele esenţiale în reuşita actului medical. De aceea are în vedere toate laturile interrelaţionării, inclusiv latura psihologică. Teama şi anxietatea, care apar uneori la stomatolog sunt cauzate de antecedente dureroase sau de mentalitatea colectivă, dar acestea pot fi rezolvate de o bună comunicare şi colaborare cu acest medic de excepție.

Bulevardul Mamaia, nr. 120, Mun. CONSTANȚA

Bulevardul Mamaia, nr. 120, Mun. CONSTANȚA

Strada Ion Creanga, nr. 13 A, bl. IT1, sc. A

Clinică Constanța

Clinică Constanța

+40721 600 461

Clinică Medgidia

Clinică Medgidia

+40722 689 908

Programare dentist

Programare dentist

Constanța I Medgidia